четвер, 6 березня 2008 р.

Екватор каденції. Попередні підсумки.

Кілька днів назад, під час пленарного засідання сесії Калуської міської ради, депутат Михайло Романів висловив цікаву ідею – фіксувати те, що було обіцяно або зпрогнозовано міським головою І.Насаликом за час каденції. Ну і, відповідно, проаналізувати як ті обіцянки виконуються, а прогнози справджуються. Ідея чудова, а з огляду на те, що наближається друга річниця перебування мера на посту (тобто половина законного терміну) – ідея на часі. Хочу допомогти депутату і зробити свій посильний вклад в реалізацію цього проекту.

Отже, „екватору каденції” присвячується:

- обіцянки передвиборні (бонус):

1. Калушу – особливий статус екологічнонебезпечного міста, всім мешканцям – спеціальну екологічну доплату (ЕКО+25%);
2. Відновити гаряче водопостачання за власний кошт, не чекаючи бюджетних асигнувань;
3. Збудувати власним коштом 2000 кв.м. житла для соціально незахищених верств населення.

- грандіозні плани, амбітні піар-ходи та інші прогнози:

1. „Я запросив у Калуш своїх друзів нардепів. Одним із заступників буде Валєра Асадчев, іншим Іван Заєць...”
2. „Ми проведем вільний конкурс на посади заступників. Нехай громада їх обирає...”
3. „Мені не потрібна більшість у міській раді...”
4. „Заступник з економіки І.Очкур, який буде займатися будівництвом тролейбусної лінії і гідроелектростанції...”
5. „Нам залишили пустий бюджет. На рахунку був НУЛЬ, хоч би гривню лишили...”
6. „Нам стара влада залишила 32 мільйони боргу. Я замовив незалежний аудит і скоро ці результати будуть опубліковані...”
7. „Через два роки комунальні послуги в Калуші будуть безкоштовними...” Скоро вже :)
8. „Пропоную збудувати в Калуші Пантеон Героїв і перепоховати Степана Бандеру. Готовий вкласти в цю справу 100 тисяч доларів...”
9. „У 2007-му році у нас буде бюджет з профіцитом...”
10. „Ми збільшили бюджет вдвічі (втричі) і перевиконали його...”
11. „Якщо ціна ділянки на вулиці Львівській буде менша за 14 мільйонів – я сам зніму її з торгів...”
12. „В Підгірках ми збудуємо поле для гольфу і іподром, елітне містечко (другу Конча-Заспу) для бізнесменів, а в Копанках – відновимо аеропорт для приватних літаків...”
13. „Ми плануємо запросити вчителів з-за кордону, які будуть навчати наших дітей іноземним мовам...”
14. „Скоро я планую перевезти сюди сім’ю. Мій син буде вчитися у 3-ій школі...” Із свіжого :)

Старт дано. Хто має щось додати – прошу дуже... :)

4 коментарі:

Анонім сказав...

Ігоре! Ви такий симпатичний розумний чоловік. Нащо Вам той Насалик здався? Навіть власну інет-сторінку задля Його Величності створили?!! Та себе популяризуйте! Та свою власну свободу рекламуйте! Та давайте поговоримо про Калуш без Фантазера! Чи можливий він? Чи буде він містом катастроф без НІСа чи життя продовжиться і без НІСа? Здається, Ви вділяєте цьому товаришу забагато свого часу, уваги. Аналізуєте кожну його заяву, вчинки. А слабо самому створити інформацінйий привід навколо себе? Здається, хорошої здорової фантазії не бракує Вам і Вашим товаришам. А чомусь усе крутиться навокго Ігоря Ясного Сонечка... Сумно. Альтернативи важко придумати. Але ж можна! Вода камінь точить. Правда?

Анонім сказав...

Вітаю! Є цікава інформація для Вас!

Ведення блогів позбавляє від стресу і депресій
12.03.2008 8:32
Австралійські дослідники з Технологічного університету заявили про те, що ведення блогів допомагає не тільки поліпшити самопочуття людини, а й позбавитися від стресу та депресії.

За словами професора Суїнберн Сюзан Мур, щоб вилікувати депресію за допомогою блогів потрібно близько двох місяців, по закінченню яких ведучого блоггера полишає відчуття самоти, поліпшується самопочуття, він стає впевненішим у собі та з більшою готовністю приймає допомогу інших.

Фахівці порівнюють ведення блогів з веденням щоденників, оскільки це допомагає людям висловити свої емоції, розповісти про відчуття. Різниця між щоденниками і блогами лише в тому, що блоги доступні для прочитання іншим користувачам, а щоденник читає лише його автор.

Згідно даним Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ), до 2020 року депресія вийде на друге місце серед причин інвалідності і смертності людей в усьому світі, повідомляє КорреспонденТ.

Ігор Очкур сказав...

Власне, це сторінка не про Насалика, а про Калуш. Що ж поробиш, Насалик теж громадянин мого міста. Причому не з останніх :)

Unknown сказав...

Людська природа така, що з часом люди доволі швидко забувають передвиборні обіцянки політиків, що дозволяє їм безкарно брехати й обиратися надалі. Хоч блог і не про Насалика, але підгадувати все ж треба. Добре робите.